✅ Verzending door heel Nederland.

iPhone 12 Pro Max hoesje voor 17:00 besteld dezelfde dag verzonden.

✅ 30 dagen bedenktijd.

✅ Veilig betalen.

 


Uw iPhone 12 Pro Max in een hoesje

De iPhone 12 Pro Max, het gaat wederom om een top toestel van Apple. Een iPhone met specificaties waar je jaloers op mag zijn. Een toestel voorzien van een top display en één van de sterkste processoren. De haarscherpe camera’s maken de beste portretten en prachtige foto’s. Bescherm uw gloednieuwe smartphone met een iPhone 12 Pro Max hoesje.

Een iphone 12 Pro Max hoesje beschermd

Uw iphone 12 Pro Max net binnen? En wilt u hem ook graag in zijn nieuwstaat houden? Koop een goed hoesje voor uw iPhone 12 Pro Max. Een krasje of een deukje is snel gemaakt in uw kostbare smartphone. Ook geeft uw iPhone 12 Pro Max hoesje extra bescherming bij het per ongeluk laten vallen van uw iPhone 12 Pro Max. Denk ook aan de gevoelige kleine apparatuur binnen in uw iPhone 12 Pro Max of bijvoorbeeld de camera's.

 

Bescherm uw foto's met een iPhone 12 Pro Max hoesje

Waarschijnlijk maakt u veel gebruik van uw camera's van uw iPhone 12 Pro Max. Uw iPhone 12 Pro Max maakt samen met u prachtige foto's en deze wilt u vast goed bewaren. Vaak hebben we al veel foto's gemaakt maar nog geen backup. Immers maakt niet iedereen gebruik van de cloud. Het iPhone 12 Pro Max hoesje beschermd dus niet alleen de buitenkant, niet alleen de fragiele hardware aan de binnenkant van uw iPhone 12 Pro Max maar ook deels uw dierbare bestanden en prachtige foto's.

Ook leuk zo'n iPhone 12 Pro Max hoesje

En natuurlijk gaat het niet alleen om het best beschermende iPhone 12 Pro Max hoesje. Nee het oog wil ook wat. Neem nou bijvoorbeeld het iPhone 12 Pro Max hoesje in de blauwe kleur of met Carbon look. Super stoer en verfraaiend. Indien u liever uw iPhone 12 Pro Max ziet zoals hij is, kies dan liever voor een transparant iPhone 12 Pro Max hoesje. Alles is mogelijk.